Stå upp mot rasisterna

Jaha, rasisterna fick härja här också. Det är roligt att ofta läsa om sig själv  i kommentarsfält. Jag som vänster står tydligen och trampar i något träsk. I andra fall är jag bara dum i huvudet och inte har förstått någonting. Ofta är jag en flummig hippie och jag kan definitivt inte räkna matte. För då hade jag ju förstått att "jävla invandrare kan ju inte komma hit, när vi inte ens kan ta hand om våra egna". Okej, egna, vilka är de? SDs fanclub är de definitionen av svenskt, de som hänger på avpixlat? I så fall vill jag inte vara med längre och föresten räknas jag säkert inte till de där "egna" ändå eftersom jag såklart är svenskfientlig! Jag går säkert in under kategorin "blattelover" också, buhu, stackars mig! De som kommenterar i denna artikeln jag länkar till längre ner vill ju inte se! Felicia Bromée skriver om en häxjakt mot papperslösa invandrare. Om att dessa borde få amnesti istället och att vi ska bedriva en human flyktingpolitik. För det är för fan människor vi pratar om, även om det verkar vara högst oöverstigligt för många människor, ta åt dig Jimmie Åkesson att förstå! Jag har redan skrivit det här innan, att flyktingpolitik för mig inte handlar om kostnader utan om människors lika värde och rätten till en fristad.
 
 
Tyvärr stängdes kommentarsfältet innan jag hann skriva något på sidan. Hade gärna sett att kommentarena inte enbart var fylld av rasister som tyckte något. Men ni kan i alla fall klicka i jag blir glad på sidans undersökning, HÄR kommer ni till artikeln.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men wtf.

Du lever i en drömvärld där det inte finns någon ondska och att alla är lika. Det beror på hjärntvätt som bla alla kvällstidningar bedriver och det är inte ditt fel men det är hemskt att se ungdomar lurade.. :(

Svar: Nej, jag håller inte alls med dig. Syftar du på att människor med olika etnicitet måste vara olika i grunden? Så är det inte och eftersom detta inlägg handlar om att det ska vara lättare för människor att få uppehållstillstånd i Sverige har det inte egentligen något med den propaganda som SD bedriver om länders helt olika "kultur" att göra. Jag vet att det existerar en hel del ondska i världen, men för mig är den ondskan de människor som anser att folk som flyr ifrån krig och förtryck inte har rätt till den fristad som Sverige skulle kunna bli för de. Det finns också extrem ondska i form av FRONTEX som ägnar sig åt att göra allt för att människor inte ska ta sig in till EU, som har orsakat många flyktingars död! Sen har jag aldrig sagt att alla är lika, jag har sagt att alla är LIKA MYCKET VÄRDA och det är skillnad.
Isabella Linderoth

2013-02-25 @ 00:15:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0