Misslyckat StarWars-maraton

Ni kommer väl ihåg att jag skrev att jag skulle iväg till några kompisar och ha StarWars-maraton. Helgen blev extremt lyckad, men det var dock ett misslyckat StarWars-maraton. På lördagskvällen kom lite mer människor än jag och de jag bodde hos. Vi började med att se på Magnus Betnérs "tal till nationen", har ni inte sett det så uppmannar jag alla att lägga 1,5 timme av sitt liv på att se denna extremt roliga och bra komiker. Redan där började kvällen bra också skulle vi sen då titta på StarWars ett, alltså tänkte vi inte se de i den ordning de släpptes (4,5,6 och sen 1,2,3) anledningen till det var att vi visste att 1,2,3 var sämre så sen när vi såg 4,5,6 och var extremt trötta skulle vi orka mer om det var bättre filmer. Vi såg halva ettan, skrattade åt den osammanhängande handlingen, manuset, skådespeleriet från vissa håll en stund och förundrades över hur detta kunde varit så bra när man var liten. Vi gav upp, men tänkte att okej, vi ser bara 4,5,6. Vi började se 4 och tänkte att ja, det här var ju betydligt bättre, men kanske egentligen inte jättekul. Vi pausade, lagade vegetarisk tacos och satt sen helt tysta och åt. När någon vid bordet frågade om alla satt vid bordet ångestladdade för att behöva se resten av 4:e filmen och sen två hela till nickade alla i samförstånd. 
 
Vi kom efter detta fram till att vi låter StarWars vara så underbart som det var från när vi var små och  kvällen var istället fylld av massa prat i soffan, te, ett försök till att stämma en trasig gitarr och sent på kvällen under sovsäckar och täcken Monty Pythons "Life Of Brian." Skulle kalla det här bättre än ett StarWars maraton. Sen såg ju min Fredag i Ljungby nästan likadan ut, med framförallt massa prat och musik, men då var också Sofia där. Jag vet att du har läst min blogg ibland Sofia, så om du läser passar jag på att säga att det var en grym kväll!
 
Ha det bra alla /Bella
 

Kommentarer
Postat av: Alice

AAAAUGHHH MEN BELLA!! LIFE OF BRIAN VAR DE VI SÅG INTE HOLY GRAIL!!!! ;D

Svar: Tänkte faktiskt rätt, men skrev fel :o hahhaah
Isabella Linderoth

2012-09-18 @ 13:08:05
Postat av: Sofia

Åh det låter som ni hade en jättemysig kväll!:)'


Svar: Yes indeed! ;)
Isabella Linderoth

2012-09-22 @ 19:22:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0