FörändringarFörändringar, jag har ett nytt rum, ett jättefint nytt rum, med en rödbrun loppissoffa som vid första anblicken ses som skrikig och kanske till och med något ful. Men med ett rum som går i röd ton hela vägen och soffan täckt av fina kuddar och filtar så blir rummet som helhet en plats där jag vet att jag kommer att trivas helt fanatstiskt bra. Förändringar, hemma är det fyra personer nu, Elvira, min andra syster har också flyttat. Flyttat till Sundsvall, 90 mil norrut, du och jag Elvira vi har alltid haft en helt fantastisk och opreblematisk relation. Precis som jag har med alla mina syskon och kommer att fortsätta att ha, men ändå förändrad, vi bor inte tillsammans längre och jag har ju faktiskt älskat att ha dig hemma Elvira, vi har alltid så helt sjukt kul tillsammans men jag vet ju att vi ses till jul, att vi kan snacka i skype och det är ju faktiskt eftersom du flyttat som jag fått detta jättefina nya rummet ;) Stora och små förändringar, gymnasiet och allt, det känns som extra mycket förändringar idag, både bra och dåliga, men det man inser är att saker förändras och det är bara så det är.  Man vet att allt går framåt och då vet man att även om det sker något tråkigt så går det alltid framåt och förändras, livet. På något sätt känns det som en trygghet för mig.
 
Ha det bra alla ni, Elvira i Sundsvall, Felicia i Kalmar och ja alla ni som läser /Bella
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Britt

Snyggt!

2012-09-02 @ 20:51:08
URL: http://brittalicious.blogspot.com
Postat av: Jan Linderoth

Visserligen är det tomt efter de andra, Men ändå inte. Vi njuter ju av varje dag vi får behålla dig hemma. Glad att du gillar ditt rum. Bara inte Elvia spökar, fast det vore kanske trevligt. Som sagt, det finns inget tomrum så länge du finns.

2012-09-11 @ 08:52:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0