Morgonförrviring

Vaknar av att telefonen piper, ett sms. Panik, klockan har inte ringt, tar upp mobilen, displayen lyser och den visar 08.12. Min första tanke är att det är 10 min till bussen går. Det kan gå! Rusar upp, tänker att fan också, jag har redan lyckats försova mig en gång så att jag missade bussen sen jag började gymnasiet och varför måste detta alltid hända mig, medan jag kommer på att det är nog just jag som är problemet, ingen otur, ren klumpighet.Ut genom dörren till mitt rum och försöker minnas vilken dag det är, försäkra mig om att det är den bussen som jag brukar åka med som jag också ska med idag, då, då kommer det "det är lördag", andas ut! Det är lördag och det är lov i en hel vecka nu.
 
Hoppas att ni fick en bättre start på lovet! Förresten när jag pratade med min syster så undrade hon lite sådär varför min lärare hade varit med i Torsdags med vår klass. Haha, det tänkte jag ju inte på att skriva såklart, att hela tanken var så, att vi skulle ha en "klassträff", tillsammans med våra kontaklärare.
 
Ha det underbart, fantastiskt bra /Bella

Kommentarer
Postat av: Hanna Liljegren

Haha, Bellaaaa...
Det måste varit en underbar känsla att komma på att det är lördag idag!

Svar: Det var underbart! ;D
Isabella Linderoth

2012-10-27 @ 11:54:26
Postat av: Britt

Hihi, det var inte så smart! Gick du och la dig sen igen? :-)

Svar: Haha, ja det gjorde jag och det var sååå skönt!! ;D
Isabella Linderoth

2012-10-27 @ 12:58:31
URL: http://brittalicious.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0