En segerdag

Vaknade imorse, gick upp, kokade te och satte mig nervöst framför datorn vid frukikostbordet. In på DN, klicka förbi alla annonser och där är det, Obama vann valet, vilken sjuk lättnad! Men jag firar ändå mest att Romney INTE vann. Vet ni vad han sagt om sin miljöpolitik "Jag lägger det i guds händer".
Medan Obama istället i sitt vinnartal säger att "It doesn't matter if you're black or white, if you're straight or gay, if you're male or female, if you're chinese, african or american..." Att Barack Obama, en AMERIKANSK PRESIDENT skriker ut detta till folket är stort. Han har varit väldigt tydlig i var han står gällande HBTQ-frågor, något många tidigare presidenter inte ens velat ta med tång i.
 
Så ja, även om jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan USA kommer längre än såhär, måste vi börja någonstans och att Obama väljs till president i ytterligare fyra år är en bra start!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Du var inte ensam om att vara lycklig över att republikanen inte vann;) såg ett program där han hade sagt att vi inte kan vara säkra på att det är människan som orsakar växthus-effekter o allt möjligt(eftersom forskarna säger att det är 99,99% chans, men man kan ju aldrig vara hundra på något ju) snacka om att ignorera vetenskap!

Svar: Haha, ja nej man kan ju aldrig vara hundra! Vet inte riktigt vad som hade hänt OM han vann, vågar inte tänka på det.
Isabella Linderoth

2012-11-09 @ 23:43:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0