En fin födelsedag och ett brev

Idag är det min födelsedag! :D Jag har nyss kommit hem från skolan, men tycker redan att detta har varit en riktigt fin dag. Imorse fick jag den här underbart fina boken av pappa och Camilla, känns som att den nog kan vara väldigt bra. Men jag känner mig också stolt över att bara äga en så vacker bok! Jag fick också teckningsgrejer som ni ser och det snygga armbandet fick jag av Elvira (en av mina systrar) plus en tröja som jag redan älskar. Nu när jag kom hem väntade ett kuvert med mitt namn på. Jag får verkligen aldrig brev, förutom från tandläkaren ;)  Jag hade redan fått kort av den släkt jag tänkte jag skulle få av...hm, vad kunde det vara. Jag öppnade brevet med förväntan och läste de första raderna  "Kommer ihåg för ett tag sedan när du sa att du aldrig får brev och attdu tycker det är så mysigt med brev. Det sas då att jag skulle skicka lite brev till dig, men det har aldrig blivit av med nu tänkte jag i alla fall köra lite "old style" och skriva lite brev till dig då och då. "

Åh min underbara syster, som har flyttat till Kalmar. Hon har så rätt, jag älskar verkligen hela ideén med brev, det är något alldeles särskilt med det, hela konceptet. Känns så personligt, att någon verkligen har lagt ner tid och omsorg på en och språket när man skriver i ett brev tycker jag blir på ett annat sätt och så vackert. Jag kommer att skicka brev tillbacka till Felicia! Vi får väl se hur länge det håller. :)

Jag hade redan fått min största present av pappa och av mamma också, då jag fick en cykel i förskott! :D Av pappa fick jag i julas reda på att jag och mina systrar skulle få åka till Stockholm, bo på världens mysigaste vandrarhem och se på musikalen Jesus christ superstar, med Ola Salo i huvudrollen. :)  Så detta blev en kombinerad julklapp och födelsedagspresent, så imorgon bär det av till Stockholm!!! :D
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0