I min världLånade Elviras gitarr och satte mig och spelade och sjöng lite, inte något jag allt för ofta gör själv utan jag och Elvira brukar spela tillsammans. Men Elvira håller ju absolut mest på med musik. Igår satt vi uppe sent och Elvira spelade och sjöng några av hennes egna låtar medans jag bara lyssnade. Det är en av de bästa saker som finns att höra Evira spela och sjunga sina egna låtar, att höra henne sjunga och spela överhuvudtaget. Vi har alltid hållt på med musik i vår familj. Många sommarkvällar på verandan har blivit till natt medans allihopa sjunger och spelar låtar från en stor svart pärm. Jag spelade tillsammans med mina syskon in min första skiva när jag var ca 4 år, Elvira var sju och Felicia åtta.
Hippo hette den, med hjälp av pappa blev det möjligt för oss att bränna dessa helt egenskrivna låtar till cd och den skivan som fortfarande finns kvar, är nog det finaste minnet från min "barndom" som jag har. Texten till en av dessa låtar, den som vi själva nog var allra mest stolt över gick såhär:

Hej, jag heter Krumelluren och önskar följa med på turen, i naturen
och när jag kommer hem, då ska jag fylla fem.
Då ska jag få slajm och äta daim!
Krumellurfest (alla "smackar" med munnen i helt olika takt.)
Krumellurfest (alla smackar med munnen i ännu mer olik takt ;) )
krumellurfest, yeah!

Nu var det ju iallafall jag som stängde in mig på mitt rum och sjöng och spelade och en av de låtar som jag gjorde var "Die Mauer"

Die Mauer:
Kommentarer
Postat av: Julia

åh jag blir så himla glad. Tack så jätte mycket<3

2012-03-05 @ 19:53:07
URL: http://devined.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0