Utställning

Allt kretsar runt konst i vårt hus nu. Tavlor står överallt och utanför min dörr kan jag höra Jan greja och sätta priser och namn på målningarna som ska vara med på hans och en vän till honoms utställning nästa vecka. Jan ska ställa ut akrylmålningar och Micke sina foton. Också jag ska vara med på ett litet hörn, hänga tre akryler och nån akvarell tror jag. Skulle någon vara i Halmstad någon gång mellan den 7-15 Juli eller helt enkelt är så enormt intresserade av denna utställning att ni åker dit. Är ni väldigt välkomna till "galleri 70", det ligger på skepparegatan.

Utanför skiner solen och just nu är allt bra, kommer ni ihåg vad jag skrev efter nyår. Troligtvis inte, men jag skrev att om jag hade ett nyårslöfte, var det att jag skulle lära mig att inte stressa upp mig för så små saker, låta allting komma som det kommer och kanske inte tänka så mycket. Jag kan inte säga att jag funderar och tänker mindre direkt, men kanske på viktigare saker. Ja, det tror jag faktiskt och jag låter tiden gå utan att jag springer omkring är enormt stressad för något som händer om två veckor...som jag inte ens behöver stressa upp mig för. Men sen är ju också sommarlovet sånt, man lever i nuet och jag vet knappt vilken veckodag det är.
Jag är som en bubbla, det känns så nu. Men en lycklig sådan som nu vet säkert att hon ska gå estet, bild och formgivning efter sommaren! Ha det bra /Bella

Kommentarer
Postat av: Kira

Hej!

Men gud vad kul att du också ska gå estet! Vet knappt några som skall gå där, kul att jag vet någon nu iallafall ;)Ses till hösten, kram Kira :)

2012-06-30 @ 19:40:04
URL: http://blogg.veckorevyn.com/kira/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0