15 februari 2012

Hej, hur är det med alla idag? Tänkte lägga ut en bild. Men tyvärr fungerade det inte, får försöka mer i morgon, när jag orkar. Jag känner att jag har lite idetorka vad gäller bloggen Den känns bara kass och tråkig. Så nu tänkte jag passa på att fråga er, mina få läsare. Vad ser ni fram emot och gillar mest för sorts inlägg i min blogg? Tycker ni att jag har avvikat från mitt tema, med en kreativ blogg för mycket. Något jag ibland kan känna själv, eller gillar ni den bandning som är nu?

Jag kan också tala om för er att jag har haft en riktigt bra dag, i skolan har vi varit i en ishall och sen simhall hela dan. Jag har simmat, dykt och livräddat, (fast det kändes som jag snarare dränkte stackars Johanna, än räddade henne. När hon fick agera den som var medvetslös och behövde bli räddad.) Sen har jag tränat och nu ska jag nog se ett avsnitt av Dexter. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0