Om bloggen och Soran

Jag har haft den här bloggen i 1 och ett halvt år ganska exakt nu. Jag tycker att det är så kul så att jag tänker att det här kommer jag aldrig sluta med. Någon gång känns det lite som en plikt att blogga, men allra oftast är det bara så sjukt kul. Idag kollade jag in på mitt konto, med en lite förhoppning som alltid att någon mer har börjat följa min blogg. Jag har aldrig haft ambitionen att denna på något sätt ska få massa följare och bli känd, jag gör det för min egen skull, för känslan av att samla det bästa av sitt liv på en enda plats, för känslan av att någon där ute läser det jag skriver och ser min målningar. Jag hade fått två nya följare, från tre till fem. Ni får skratta om ni vill ha, fem följare på 1 och ett halvt år. Ja, jag vet det är inte mycket, men om någon faktiskt ser det jag gör är jag nöjd. Om har 8 unika besökare de flesta dagarna och har fem männsikor som sitter någonstans och bestämt sig att följa min blogg så är jag nöjd med det. Jag vet att den inte alltid är den bästa, att jag borde ha mer bilder i den och att den går upp och ner i innehåll. Men så är det ju också i ens liv, ibland är jag fruktansvärt kreativ och det enda jag vill är att skapa, då ser ni det här på bloggen. Ibland är man lite mer nedstämd och skriver pretto texter som alla förstår handlar om en själv egentligen och ibland så vill jag bara vara. Berätta för er att jag mår bra, dricker te och tittar på bra filmer eller läser bra böcker. Idag är nog en sådan dag, om tio minuter ska jag åka in till stan för att hämta Alice som kommer med tåget. Jag mår alltid lika bra när jag träffar henne och Sofia såklart som är i Egypten nu, hoppas du har det bra Sofia, är sjukt taggad till First Aid Kit den 15:e!!
 
Nu kommer jag länka något till er som jag vill att ni tittar på! För er egen skull, hemma satt vi och asgarvade något sjukt i soffan! Har bara sett Soran Ismail i typ parlamentet som komiker innan, där han som de andra inte på alls samma sätt kommer fram. Här är han så fruktansvärt rolig och säger så smarta saker. Vi konstaterade hemma att han måste nog vara den bästa svenska komikern nu!
 
Soran Ismail

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0