När jag blir stor

 
Måste bli bättre på det här med att ta bilder under processen, är liksom så inne i det jag gör att jag glömmer bort att fota. Nu döper jag denna till "när jag blir stor", eftersom jag lyssnade till first aid kits låt "When I grow up" när jag strök dit den sista färgen. Snott rätt av alltså, men på något sätt passar namnet.
 
 

Kommentarer
Postat av: Fellen

Hejhej, och tack!
Det allra lättaste sättet att göra en bra webbortfolio måste vara att använda sig av tumblr. Här finns bra tumblrthemes: http://themesbyjames.com/

Svar: Åh tack Ellen, ska prova detta direkt! :D
Isabella Linderoth

2012-12-22 @ 11:03:59
URL: http://fellen.devote.se
Postat av: Fellen

Det går det säkert, men jag är inte bekant med blogg.se alls! Är dock ganska säker på att det är mycket lättare att få det att se bra ut på tumblr.

2012-12-22 @ 14:23:33
URL: http://fellen.devote.se
Postat av: anna horn

hej fina! tack för dina ord!! det här med portfolio är en sån sak som kan vara väldigt simpel så länge man bygger det på rätt sida, men när jag tidigare bloggade på blogg.se hittade jag aldrig en sådan funktion. på wordpress finns det dock en galleri-funktion som gör att det är väldigt lätt att göra portfolios. annars är ju ett alternativ att skapa en tumblr-sida (som jag har här: http://afrantzien.tumblr.com) och länka till från bloggen. det är också väldigt enkelt, bara att välja ett lämpligt tema!

ang. vad bilderna kostar är det väldigt olika, främst beroende på storlek. men det kan vara mellan 1000 och 3000 för de flesta!

kram!

Svar: Okej, tack så mycket jag tror jag har fått detta lite klarare för mig, blir efter jul jag sätter mig och grejer med detta ;) Då vet jag, så hör jag av mig igen om jag vill köpa ;D
Isabella Linderoth

2012-12-22 @ 23:51:42
URL: http://afrantzien.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0