Estet och prat om mys såklart!


 
Jag har bosatt mig i min soffa i en tröja lika mysig som den ser ut. Bestämt mig för att RITA idag, hur länge sedan var inte det egentligen? Fast jag har ju bild i skolan såklart och jag älskar det så otroligt mycket, men det är fortfarande en annan sak att få krypa upp i stolen vid mitt skrivbord lyssna på Bowie och teckna alldeles för mig själv. Kanske är det dags för en liten uppdatering hur det är att gå estet egentligen. Jag känner mig hemma i korridoren i skolan där människor spelar gitarr och sjunger. Där vi drömmer om att starta upp en riktigt cool Fash Mob och pratar om hur "esteter är", det är töntig, men jag älskar den grejen. "Typiskt estetare", "äh, ingen stol. Vi sätter oss på golvet, vi är ju ändå esteter." Ja, jag vet det är jättetöntigt! Men så känner man också en otrolig samhörighet med folk och jag vågar säga att det alltid är mysigt att vara just estet.
 
I bilden har vi startat upp en uppgift nyss. Göra en parafras och jag fick The Two Saltimbanques, av Picasso, JA! :D (Behöver inte känna er okulturella om ni inte vet vilken av hans det är, för jag visste inte innan heller hihi.) Idag har jag haft drama också i "estetisk kommunikation", jag tror jag blundat lite för hur kul jag tycker att det är med teater egentligen! Det kommer antagligen bli ett individuellt val i tvåan för mig. Jag påstår ju att jag har drag av scenskräck. Eller i alla fall hatar redovisningar i skolform, men kanske är det inte så allvarligt ändå, för idag kände jag att jag bara gärna hade fått en roll som hade lite fler repliker. Fast samtidigt är det nog lagom, vi ska sätta upp scener ifrån "En Julsaga", bättre kan det ju inte bli! Jag ska spela "lille Tim" alltså den sjuka, men otroligt optimistiska sonen till Bob. Han som jobbar för Scrooge. Jag tror faktiskt att jag kommer kunna känna mig hemma i den rollen, ja det blir nog bra!
 
Ha det bra allihopa /Bella
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0