Om förändring och lycka

Ville bara säga att jag vet om att bloggen hamnat lite avsides ett tag och att det inte blir särskilt roliga inlägg de få som blir. Men jag har mycket, jag menar vi har haft bröllop och gäster och fortfarande har vi världens mysigaste här som stannar hela dagen imorgon också, yey :D
 
Idag  svävade tanken förbi mig att jag börjar på estet om två veckor, det kändes både skrämmande och helt otroligt. Jag har tänkt på det så länge, sen jag gick i femman har jag sagt att jag ska gå estet bild och form och det känns så häftigt att det blev så. Jag har klarat av högstadiet, det många vuxna säger var den värsta tiden i sina liv, så trots allt tycker jag ändå att jag klarade mig rätt bra ;) En period med mycket känslor och förvirring, men samtidigt har jag haft det riktigt, riktigt bra och nu ser jag fram emot en förändring.
 
Jag har fortfarande inte riktigt fattat att jag börjar gymnasiet alldeles snart, ny klass, ny skola, andra lärare och förhoppningsvis annat sätt att lära ut, andra ämnen (vissa som jag väljer helt själv :D) och... få ha vettig och mycket bild i skolan, få tillgång till material och tid i skolan att på riktigt skapa och utvecklas i det jag älskar!
 
Ha det bra /Bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0