Ett par skor

Haha, min rubrik känns som att den låter mycket mer intressant än själva inlägget och teckningen. Men ni får se den här i alla fall, en enkel teckning efter ett litet uppehåll av just tecknandet. Igår gav jag bort porträttet på Micke och Maja, som inlägget också heter här på bloggen och ni kommer hitta det ganska överst om ni letar. Det var verkligen jätteroligt att ge dem det, att kunna glädja någon så mycket med bara något man njutit så mycket av att göra.
Ha det bra /Bella
h
 

Kommentarer
Postat av: GeMina Arts

fin teckning!:)
tack för din fina kommentar, gör oss glada :)ja det är jättekul att hitta andra konstbloggar, och vad kul att du skriver också :) det gör vi med :) vad skriver du mest om?

Svar: Tack!, ja er blogg var verkligen bra. Jag har ju mycket texter här och jag antar att jag själv finns med i det mesta jag skriver och mina noveller har de mesta handlat om ungdomar i samma värld som jag lever i eftersom det är så mycket enklare att skriva om saker man känner till.
Isabella Linderoth

2012-09-27 @ 10:24:25
URL: http://geminaarts.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0