Porträtt och sånt...


Nu var hunden helt färdig, signerad och allt. Vill att ni ska veta att jag gärna tar emot "beställningar" på teckningar, porträtt är det jag tänker mig antingen på djur eller människor, men om ni har något annat ni vill ha, så får vi kolla på det och se om den är "möjlig" för mig att göra, kanske för svår ;). Självklart skulle dessa vara  inramade, en neutral svart. Jag gör det verkligen allra mest för att jag tycker att det är så roligt och för en möjlighet då jag kan utvecklas, men vi får komma överens om en liten summa pengar om detta efterfrågas, för ram och lite för arbetet. Kommentera någonstans på bloggen om ni är intresserade också får vi maila sen och du får skicka en bra bild som förlaga.

Nu ska jag på bowlingträning och direkt efter medlemsmöte, suck. Ganska tråkigt, men nödvändigt antar jag. Temaveckan i skolan fortsätter och bilder från detta kommer upp så småningom. Ha det super!/ Bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0