Ett bildprojekt


Jag tänkte visa det bildprojektet vi fått i skolan, jättekul. Vi ska välja ut en del av skolan, jag har valt biblioteket, som vi sedan ska på något göra om och förbättra. Som ni ser på bilderna är det inte så jättekul i våran skola precis, vita väggar överallt, som inte längre är helt vita och biblioteket som man hade kunnat gör så mycket kul av och så mysigt, så att det verkligen skapar lust att sitta där på raster, läsa, plugga eller bara vara där, sitta och snacka. Så det har blivit mitt projekt, att i en 3-D modell bygga upp och skapa den här stämningen, som helt saknas i det riktiga biblioteket. Tyvärr får i ju inte göra om på riktigt, men det är en riktigt kul uppgift.
Kommer fortsätta lägga upp bilder tills det är färdigt, idag var andra gången.
Som ni ser har jag också äntligen fixat headern helt, kanske inte världens bästa, men det var ju första gången, är glad att jag lyckades få dit nånting. ;)  Det kanske också kommer en bild i menyraden, men just nu kännr jag mig nöjd. Ha det bra/Bella


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0