Kreativ blogg!

Nu har också jag skapat en blogg, innan har jag bara avfärdat idén, "äh det där med blogg är väl ändå inget för mig." Men för ett tag sen så sa min klasskompis att hon tyckte jag skulle skapa en blogg där jag kunde lägga ut mina målningar och teckningar. Det är nämlingen att teckna och måla som fyller en stor del av mitt liv, både för att det är väldigt viktigt för mig och för att det helt enkelt är så kul så att jag ägnar oerhört mycket tid till det. Sedan fick jag ännu en gång höra att jag skulle skapa en blogg, igår så sa en av mina absolut bästa vänner  "varför skapar inte du en blogg, du som har så mycket att skriva om och alltid håller på med det." Och ja det är sant. Att skriva är också en sak jag älskar sjukt mycket. Mestadels noveller, det längsta jag klarat när jag påbörjat projektet med en hel bok är fyrtio sidor, så det dröjer nog ett tag till. Men man vet aldrig ;)
Altså kommer det här att bli en kreativ blogg. Eftersom jag inte vill bortse från någon av de två personer som tipsat mig om det här och eftersom jag tror att det bloggande egentligen handlar om är att visa sin karaktär och  jag inte vill visa det genom att berätta vad jag gör varje dag,utan vad jag vill göra varje dag och vad som förhoppningsvis kommer vara en stor del av innehållet i mitt liv, alltid. Så kommer den här bloggen fyllas med mina egna,målningar, teckningar,noveller, texter och berättelser.


Kommentarer
Postat av: Hanna L

Nu jäklar ska här skrivas? ;)

2011-07-20 @ 20:05:45
Postat av: Elvira

Kul att du fixat en blogg :D Ska följas ;) Du får snygga till den lite bara ;)

2011-07-20 @ 22:06:25
Postat av: Anonym

Ja, det är bara designen jag behöver hjälp med och det känns som att du Hanna är rätt person att fråga. Har du nåt tips, kan verkligen ingenting om det.

2011-07-20 @ 22:07:43
Postat av: Hanna

Jag kan fixa den helt och hållet :D

Gå in på msn så fixar jag :)

2011-07-21 @ 22:48:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0