Min jul

Nu lovar jag att börja blogga igen efter min paus över jul. Den har förresten varit helt underbar! Mycket idylliskt i ett litet rött hus mitt ute i skogen, utanför mängder av snö på ett sätt som aldrig blir nere i söder, i Varberg där jag bor, träden var helt täckta av snö, varje dag var det bara några minusgrader och solen sken och lyste upp vinterlandskapet så att det kändes som det närsomhelst skulle komma ett troll eller en väte gående på den öde grusvägen. När man vaknade på morgonen i det lilla rum i ladan som byggts för gäster sprakade en eld i kaminen. Går man kommer in i huset finns det vaniljbullar och mjölk att fika innan frukost och är man en av  tre som är uppe tidigt kan man vara säker på att få spela en bizmark (ett kortspel, där man måste vara precis tre stycken.) Julafonsmorgonen var verkligen helt magisk, jag och mina systrar gick ut med en spark och ett par längdskidor. Solen sken precis så som jag beskrivit, alla var glada, vi skrattade, bytte vem som åkte skidor, skjutsade på sparken och den som blev skjutsad omvartannat.

Vi fotade också, men tyvärr har jag inte tillgång till dem nu, men jag ska försöka lägga in dem senare i veckan.

Jag är också väldigt, väldigt  nöjd med mina julklappar, både de jag fick och de jag gav bort. En julklapp som var helt sjuk, var en biljett till musikalen "Jesus christ superstar" med Ola Salo i huvudrollen! Detta är i Stockholm och jag ska dit med mina underbara systrar. Vi kommer att få resan och hotellet som i födelsedagspresent.

Eftersom jag inte önskat er en god jul innan kan jag bara säga att jag hoppas ni haft det riktigt bra och önska er ett riktigt gott nytt år!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0