.

Känner mig så tråkig  som inte har bloggat nu i helgen. Helger borde ju vara då man har tid att göra saker och domumentera sin dag. Men den här helgen har jag verkligen inte hunnit med bloggen. Men nu kan ju berätta lite av vad det är jag har gjort. Igår var jag hemma med mina syskon, (bara felicia som fattades. :( ) Men det var faktiskt väldigt mysigt, eftersom mina föräldrar skulle iväg så såg jag och Elvira till att vara hemma för att "passa" Melvin. Vi hyrde två filmer, köpte godis och lagade god mat. Supermys!

Idag har vi med lucian rest runt på våran "turné", turné haha vad proffsigt det låter. Men vi har rest runt med en stor buss på ålderdomshemmet här, i kyrkan, en blomsterhandel o.s.v riktigt kul och det kändes som att vi blev väldigt uppskattade på många ställen. Fick blommor och presenter och allt. På ålderdomshemmet var det väldigt roligt, vi hade en bra publik. Många grät och skrattade och klappade i händerna. Det har varit en väldigt bra dag och på Tisdag ska vi till ännu mer ställen och på kvällen blir det en julkonsert med lite andra körer i kyrkan.

Den övriga tiden har jag pluggat och pluggat, suck.

Kommentarer
Postat av: Emma-Lee

SV: Jaaa, visst är den bra!! :D Jag älskar den! :D

2011-12-11 @ 23:17:55
URL: http://ebjork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag skriver om feminism och socialism. Målar tavlor när jag har lust, älskar litteratur och drömmer om att bli författare och konstnär på samma gång.
Välkommen till min bloggRSS 2.0